Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Moderátor Petr Vojnar už nepláče po přítelkyni, modelce a produkční Petře Frantové, se kterou žil pět let, a která se s ním letos v červenci rozešla. Vojnar byl na zhroucení a doufal, že se krásná Frantová vrátí.

"Kdyby Petra přišla, zavřel bych za ní dveře, ale zevnitř a zamkl, aby už znovu neodešla. Návrat bych si přál, nepřemýšlím nad tím, že bych mohl začít nový vztah. Mám v sobě pořád Petru, takže určitě zatím nový vztah nechci," řekl Super.cz

Nyní je všechno jinak. Vojnar má novou lásku. S rajcovní černovláskou Markétou Škaldovou se pochlubil přímo na Štědrý den na sociální síti. Nadělil si tak nejkrásnější dárek - nový vztah. "Markéta pracuje jako módní redaktorka. Seznámili jsme se na křtu časopisu, který jsem moderoval v létě, po prázdninách jsme se občas sešli, intezivnější to začalo být zhruba před měsícem. Je hodná, máme hodně podobné zájmy a zatím si ve všem rozumíme. Uvidíme, co přinese budoucnost," řekl Super.cz Vojnar.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám