Hlavní obsah
Článek

Modelka Agáta Hanychová (38) je v osmém měsíci a stále mlží o svatbě s přítelem a otcem svého nenarozeného syna Mirkem Dopitou. U porodu prý bude a svatba je na pořadu dne. Přesto ještě před ní stihla po Simoně Krainové a Andree Verešové pozurážet další kolegyni.

Před několika měsíci Agáta opakovala, že svatba bude v Itálii. Tam právě dnes s přítelem odjela. "Řekla jsem, že svatba bude v Itálii a odjíždím tam. Právě! Co to asi znamená?!" potutelně se Agáta usmívala na premiéře filmu Pařba v Bangkoku, kam se svým partnerem vyrazila.

Zásnuby podle všeho již proběhly, prsten ale Agáta nenosí. "Jsem na ně alergická. Nesnáším je. Ani snubák nebudu nosit," zdůraznila modelka na premiéře filmu Pařba v Bangkoku.

Podobnou rozlučku se svobodou jakou zažívají hvězdy tohoho světového filmového trháku má prý její Mirek zakázanou. "Nikam bych ho nepustila. Budu rodit za měsíc. Už je to nebezpečné. Nemůže ode mě nikam odjíždět," vysvětluje.

Mirek Dopita, podnikatel a hráč amerického fotbalu prý bude u porodu. Agáta si to sice nepřeje, ale její partner na tom trvá. "Je to jeho přání. Nemyslím, že je dobré, aby byli chlapi u porodu. Co mám ale dělat. Když chce vidět krev, ať ji vidí," usmívá se Agáta, která se na premiéře potkala se svým bývalým přítelem Markem Šíšou a jeho láskou Nikol Moravcovou.

Jejich vztahy jsou na ostří nože. Po Simoně Krainové, Kateřině Kristelové, Andree Verešové nebo Janě Doleželové je Nikol další kráskou, na které nenechala těhotná Agáta nit suchou.

"Je hrozně afektovaná. Jsem schopná jí to říct do obličeje. Vadí mi, když někdo pořád křičí a předvádí se. Doufám, že jí ten jeden jedinej film vyjde a bude konečně slavná. Good luck," dodala se smíchem Hanychová.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám