Hlavní obsah
Článek

V každé rodině jsou zvyklosti jiné. Někde se usedá ke štědrovečerní tabuli ve velké večerní a ve smokingu, jinde se nepřevléká z oblíbených tepláků. To samé platí o šminkách. My pro vás nasbírali snímky známých krásek, abyste mohli posoudit, jak jim to při čekání na Ježíška slušelo.

Například Kateřina Kristelová (44), která jako každoročně trávila svátky s velkou rodinou, která se vždy schází v Táboře, stejně jako ostatní holky na fotce, šminkám tedy moc nedala. "Zato nechyběla slivovice," smála se. Ani Monika Absolonová (47), která si líčení užije dost v divadle, na fotce nemá ani o trochu víc make-upu než labrador, se kterým pózovala. A nenalíčila se kupodivu ani Nikol Moravcová a civilně vypadala i Renata Langmannová.

Zato velký večerní make-up zvolila Taťána Makarenko (34), která trávila už třetí Vánoce s přítelem, hokejistou Zdeňkem Bahenským. A ani Dominika Mesarošová (38), která zapózovala u stromku v modelkovkém stylu a ukázala dokonalá stehna, s líčidly nešetřila. To ostatně ani další modelka, půvabná zrzka Romana Pavelková, která trávila poprvé svátky se snoubencem Milanem.

Reklama

Další články

Načítám