Hlavní obsah
Článek

Jedním z umělců, kteří připravili na Vánoce dárek i svým fanouškům, je Dara Rolins (51). Popová diva přichází se svým nový klipem „Ver mi“, který je pro ni jak říká velmi osobní záležitostí. Vůbec poprvé totiž pustila kameru tak blízko do svého života.

„Jakoby režisér klipu Adam se mnou pár dní žil. Byl u nás doma, když jsem snídala, loučila se s Laurou, odjížděla na koncerty. Byl s námi na jevišti i v zákulisí. Byl dokonce i na večírku a oslavě v den mých narozenin, u společného focení s Patrikem," nechala se slyšet Dara.

Během natáčení videa odhalila Rolins víc, než se plánovalo. „Díky tomu, že jsme si na něj všichni za ten čas zvykli, brali jsme všichni jeho přítomnost za samozřejmost. Proto je klip naprosto autentický, přirozený v každé emoci.“

Klip k písni „Ver mi“ pustila Dara do světa den před Štědrým dnem. Zpěvačka ho věnovala své sestře, textařce Janě Hádlové-Rolincové. „Ségra má v ten den narozky. A samozřejmě je to rovněž vánoční dárek a díky pro všechny, kteří poslouchají mojí muziku a jsou mi věrní," říká Dara.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám