Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Ben Cristovalo (36) připravil za pomoci zpěváka Ezyho Hýbla pro své fanoušky na Štědrý den povedený dárek v podobě klipu.

Čokoládový krasavec a zpěvák z kapely Ezyway s hlasem mladého Michala Davida vyrazili v předvánočním čase na procházku Prahou, aby udělali radost těm, kteří to potřebují. Během ní rozdali bezdomovcům a pouličním umělcům deset tisíc korun. Navíc natočili videoklip k jejich společnému vánočnímu songu.

„Jako každý rok, i letos obchodní domy před Vánocemi i po Vánocích přímo praskají ve švech. Všude kolem nás pobíhají ulicemi nervózní lidé, kteří mají v každé ruce tři nákupní tašky a stejně si lámou hlavu, co by měli dalšího koupit. Proto je fajn si připomenout, že Vánoce by o tomhle být neměly," svěřuje se Ben a dále uvádí: „Mámě uděláte o dost větší radost tím, že jí o vánočních svátcích pomůžete v kuchyni, než drahým parfémem. O dárky prostě nejde, jde o to být pohromadě a užít si to, že máte možnost prožít nejkrásnější atmosféru z celého roku."

Reklama

Další články

Načítám