Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Zpěvačka Klára Kolomazníková po velkých gynekologických problémech nečekaně otěhotněla se svým krátkodobým partnerem. "Už mám za sebou čtyři a půl měsíce a všechno je v pořádku. Byl to dar," řekla Super.cz Kolomazníková a poprvé také ukázala svoje těhotenské bříško.

S bývalým sportovcem chodí Klára teprve od začátku roku, takže navzdory lékařským prognózám otěhotněla téměř na první pokus. "Pro oba to bylo překvapení. Hlavně aby bylo miminko zdravé. Zatím není jasné, zda to bude kluk nebo holčička, ale na prvním ultrazvuku vypadala spíš jako holka," svěřila bývalá členka kapely Holki Klára.

Na svatbu nespěchá. "Už mám beztak už jednu za sebou a pak bych se nechtěla vdávat těhotná ani s malým miminem. Takže letos určitě ne a možná ani příští rok,," míní. Těhotenství si užívá, nepronásledují ji žádné velké ranní nevolnosti a už dokonce začala chodit i na těhotenské masáže. "Miluji, když se mě někdo dotýká, nemusí to být jen přítel, ale i šikovná Thajka. Vyzkoušela jsem ty v Gold Season a jsem maximálně spokojená," pochvalovala si.

Reklama

Další články

Načítám