Hlavní obsah
David Zápal
Článek

I když Iveta Bartošová (†48) je momentálně docela v pořádku (přestože se zdá, že pomalu opět padá do spárů alkoholů a prášků), ještě před nedávnem byla na hranici mezi životem a smrtí. Při svém letním výletu do Itálie musela několikrát do nemocnice. Zdeněk Macura (49), který je zpěvačkou a jejím manželem Josefem Rychtářem (65) neustále lživě označován za únosce a znásilňovače, se rozhodl zveřejnit další video, v němž ukazuje, že rozhodně nikoho nedržel násilím. Naopak: opilá Bartošová (k alkoholu se dokázala dostat i v naprosto zuboženém stavu) je tou, kdo diktoval, co a jak se má dít.

Ve videu ze čtvrtého července 2013, které navazuje na již zveřejněnou část o příjezdu rakouských záchranářů do hotelu, Ivetě Macura obléká kaťata, nazouvá boty a plánuje s ní, co řeknou doktorům. Přitom se Bartošová hanlivě vyjadřuje o těch českých, kteří jí asi neprojevili dostatečnou úctu podle jejího princezničkovského gusta. „Jsou to hyeny,“ vysoukala ze sebe alkoholem zmoženým hlasem.

Macura se jí také ptá, zda má rakouským felčarům naznačit, s jak slavnou osobou mají tu čest se seznámit. Ta to nejdřív odmítá, ale pak obrátí. „Tak jim to řekni. Ať drží hubu,“ dá jasně najevo, jak si pomoci záchranářů váží. „Musela jsem utéct z Čech,“ přidává důkaz, že se rozhodně o žádný únos, jak nyní směšně tvrdí, nejednalo.

Na konci ji pak osádka vozu rychlé záchranné služby přikurtuje na vozík, protože jí je patrně jasné, že tahle paní, ať je slavná, jak chce, nemá rozhodně jen zdravotní problém, ale také ten bumbací.

Reklama

Další články

Načítám