Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

U Pamely Anderson (56) platí přísloví o staré lásce, která nerezaví dvojnásob... Osudové muže má rovnou tři. Jsou jimi tři její exmanželé - Tommy Lee, Kid Rock a Rick Salomon. S každým z nich již minimálně jednou vztah ukončila, ale opět se jim vrhla do náručí. Aktuálně si její přítomnosti užívá třetí zmiňovaný, který je na rozdíl od předešlých dvou rockerů filmovým producentem, jehož postelí prošly desítky žen včetně několika celebrit.

Jeho jméno se začalo skloňovat na všechny způsoby v roce 2004, kdy se přes internet dostala mezi lidi jeho soukromá erotická nahrávka s Paris Hilton, která s ním randila o tři roky dřív.

S Pamelou sice Salomon vydržel v manželství před šesti lety pouhé dva měsíce, ale v poslední době k sobě opět hledají cestu. Poté, co spolu trávili dovolenou na Havaji, se od sebe téměř nehnou. Slavná hvězda Playboye dokonce přišla s novým účesem, ostříhala se nakrátko a obarvila na hnědo,ale nakonec se vrátila k původní blond. O víkendu si dvojice byla zaběhat na atletickém hřišti v Malibu a bylo znát, že se oba snaží, aby jim to napodruhé klapalo lépe...

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám