Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Jediná vada, kterou můžeme najít na krásné herečce Kristýně Leichtové (38), jsou jizvička na levé tváři, kousek pod okem, kterou se většinou snaží zakrývat pramenem vlasů. A konečně jsme, vlastně náhodou, zjistili, z čeho ji má.

Povídali jsme si totiž po premiéře filmu Něžné vlny o prvních láskách, o nichž právě snímek je. A Kristýna začala vzpomínat. "První byla určitě v jesličkách, ale byla neopětovaná. A vzpomínku na ni mám dodnes v podobě jizvy. Ale už jsem mu dávno odpustila a doufám, že se má dobře," smála se Kristýna.

První lásku, kdy už ji dotyčný měl také rád, měla ve dvanácti. "Trvala tři roky a dokázali jsme se líbat v jednom kuse přes půl hodinu, až nás bolela sanice," jiskřilo Kristýně v očích. A vztah se vším všudy přišel, když jí bylo sedmnáct, také dlouhodobý.

A i nyní je herečka už tři roky šťastně zadaná a pomalu už začíná myslet na svatbu a miminko. "Ale žádné konkrétní plány nemám, a i kdybych měla, tak je nebudu vyprávět do médií," uzavřela.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám