Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Mladinká herečka Lucie Šteflová, kterou si diváci pamatují ze seriálu Vyprávěj, kde ztvárnila Majdu Sovovou, je další zrzkou, která vstoupila do českého filmu. A je opravdu rozkošná. Ovšem pánové, kteří by na ni měli zálusk, mají smůlu. Už měsíc je totiž šťastně zadaná. A svého partnera už nám stihla i představit.

Vzala ho totiž na slavnostní premiéru filmu Něžné vlny, v němž hraje hlavní roli. Do kin se sice film dostane až 9. ledna, ale my měli privilegium shlédnout jej už nyní a Lucka je v něm opravdu úžasná. A nadšený z ní byl samozřejmě i její chlapec, který se na premiéru na rozdíl od mnoha pánů, kteří dorazili v manšetrákách a jiných podivných a nevhodných modelech, pořádně vyfikl.

Není divu, studuje totiž diplomacii a v téhle branži se na oblékání dost dbá. "Říkala jsem mu, že jestli má oblek, tak ať si ho určitě vezme," svěřila Super.cz Lucie, která vypadala velmi zamilovaně. "Myslím, že mu to sluší, že přišel jako pán," smála se půvabná mladá herečka.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám