Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Tím, že se v létě vdala za dlouholetého partnera Reného Mayera, se v životě zpěvačky Terezy Kerndlové (37) příliš nezměnilo. Třeba co se týče Vánoc, budou je manželé slavit stejně jako předchozích devět let u Tereziných rodičů na Moravě. A Tereza je bude mít bez práce.

"Možná, až budeme mít vlastní děti, tak se to změní, ale zatím k tomu není žádný důvod. A já, přiznám se, si Vánoce užívám jako opečovávaná holka. Na starost mám jenom výzdobu bytu u nás doma, máme malý stromeček, svíčky, abychom měli předvánoční atmosféru, ale u rodičů, tam je výzdoba mnohem velkolepější," svěřila Super.cz Kerndlová.

"Zdobí se i střecha, dokonce i stromy na zahradě, nechybí ani svítící sob," popisovala. A vaření a pečení pro ni také odpadá. "Přijíždíme na Štědrý den v podvečer, kdy už je všechno hotové. A peče moje babička a Rendova maminka," vysvětlila.

Na žádné velké dárky si prý nepotrpí. "Nejdůležitější je být spolu, sejít se s těmi nejbližšími. Zpíváme koledy, táta hraje na kytaru. Mám tu atmosféru moc ráda," uzavřela.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám