Hlavní obsah
Článek

Česká Miss 2009 Iveta Lutovská (40) bude už za tři měsíce vdanou paní. Přesně 9.9.2011 řekne své "Ano" příteli Jaroslavu Vítovi. "Svatba bude na golfovém hřišti Kunětická hora. Máme tam suchou i mokrou variantu, je tam možnost ubytování. Ideální místo. A  9. září tam byl první volný termín," řekla Super.cz Lutovská.

Jasno mají snoubenci i v tom, kdo jim svatbu odsvědčí. Jaroslavovi půjde za svědka jeho  kamarád, hvězda seriálu Ordinace v růžové zahradě Michal Novotný, Ivetě půjde za svědkyni její kamarádka, modelka Kateřina Malá.

Na svatbu bude pozváno na stovku hostů. "Původně jsme počítali kolem padesátky, ale nešlo to. Jde udělat malou nebo velkou svatbu, ale kompromis moc ne. Protože oba doufáme, že se bereme jednou za život, rozhodli jsme se pro velkou variantu," vysvětluje Lutovská.

Svatební šaty zatím modelka vybrané nemá. "Mám představu, dívám se na internetu. Vždycky něco najdu a když dojdu do půjčovny, většinou ty šaty neodpovídají mé představě. Pokud mi nic nepadne do oka, ušije mi je návrhářka Tereza Sabáčková. Přeji si nějaké princeznovské - velké a se závojem," dodala Česká Miss.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám