Hlavní obsah
David Zápal
Článek

Zatímco v zahraničí dívky srdce dívek a slečen prahnou po členech z One Direction, v Česku získává čím dál víc na oblibě partička tří zpívajících a tančících mládenců z formace New Element. Ta má za sebou první singl a natáčení klipu s velmi vtipnou pointou, ale nyní také změnu v sestavě. Blonďáka Petra (18) vystřídal sedmnáctiletý Lukáš Cestr. A i když některé fanynky pláčou, většina je z nového kolegy Honzy Bendiga a hvězdy Ulice Ondřeje Havla u vytržení!

„Odmalička sním o tom, že budu zpívat a tancovat, takže jsem šťastný, že se to povedlo. Bál jsem se, jak mě kluci přijmou, ale chovají se ke mně bezvadně,“ řekl nám vyhlášený poděbradský lamač dívčích srdcí (momentálně nezadaný) na natáčení klipu bandu k songu Svědomí.

A protože skupina New Element se naplno rozjíždí (v dubnu vydává první album a chystá šňůru koncertů), ve škole si už domluvil individuální studium. Aby také ne. Čeká se, že mladíci by mohli napodobit úspěch kdysi slavné skupiny Lunetic. A co se stalo s bývalým členem Petrem Šimůnkem? „Petr byl hrozně fajn, držíme mu pěsti. Měl ale osobní důvody, kvůli kterým musel skončit,“ říká producent Pavel Bouček.

Ten vyměnil i autory hudby, kterou má teď na starosti protřelý producent Honza Gajdoš, jenž spolupracuje například s Terezou Kerndlovou. O choreografii a management kluků se stará zase Adéla Bučková, sestra Kateřiny Kristelové, které jako by z oka vypadla.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám