Hlavní obsah
David Zápal
Článek

Jeden z nejuznávanější skladatelů a instrumentalistů současnosti Yanni (59), jehož hudba pravidelně zní na olympijských hrách, při Super Bowlu, ale i na dalších prestižních akcích, se rozhodl přijet do Prahy! Pohledný muzikant, o němž se šušká, že sám svou krásu coby lehký narcis velmi oceňuje a tak musí mít svou tvář na své každé desce, je známý tím, že většinu jeho publika tvoří dámy. A po celém světě na něj létá dámské spodní prádlo. Jak to bude u nás?

„Mám toho tolik, že už to nemám kam dávat, asi uspořádám aukci,“ nechal se prý slyšet umělec, který velmi dbá o své vzezření a tak by mu nikdo nadcházející důchodový věk ani nehádal!

Yanni je opravdu velmi úspěšný muž. Třeba jeho vystoupení na čínském festivalu viděla na obrazovkách neuvěřitelná miliarda lidí. Nechybí snad na žádné výjimečné sportovní události, navíc ale jezdí se svými vystoupeními po celém světě. Na jeho sex-appeal se poprvé mohou těšit i Češky. Show All New, při níž zazní výběr z nejnovějšího studiového alba Truth of Touch, ale i Yanniho nejslavnější skladby, se v pražské Tipsport aréně objeví druhého května.

Pořadatelé prý už přemýšlejí, zda budou muset jako na jiných místech, kde tenhle fešák vystupoval, muset zřizovat speciální místnost pro dary, kterými ho fanynky v euforii obdarovávají. „Nezřídka se stává, že ho dámy přímo zbožňují a své poděkování za zážitek projevují fyzickou odměnou – tedy při závěrečných ovacích zásobí pódium kousky svého oblečení. Ve sto procentech případů jde o spodní prádlo,“ směje se zdroj blízký hudebníkovi. „Pochlapí“ se i Češky?

Související témata:
Narcis

Reklama

Další články

Načítám