Hlavní obsah
Článek

Zpěvačka Zuzana Miková je sice původem Češka, se svou kariérou ale prorazila zatím spíš v zahraničí, kde spolupracovala s členy legendárních kapel Hot Chocolate, Deep Purple či Smokie. Frontman poslední jmenované legendy Chris Norman si Zuzanu před časem dokonce vybral, aby ho doprovázela při jeho turné po Česku.

"Je to úžasný zážitek, vrátit se do rodné vlasti a hned si zazpívat po boku tak slavné světové legendy,“ říká absolventka pražské konzervatoře, která má na svém kontě kromě druhé připravované sólové desky ještě jeden velmi zajímavý počin.

Carlos Slim Helú, mexický miliardář a podle magazínu Forbes nejbohatší muž světa vůbec, ji každoročně osobně spolu se svou rodinou zve na oslavu svých narozenin do Švýcarských Alp, kde je Zuzana pravidelnou součástí hudební produkce celého večera.

„Někdy si člověk říká, že už ho v životě nemůže nic zaskočit. Ale mě velmi mile překvapilo, jak mohou být bohatí lidé, jako je pan Helú a jeho rodina, tak skromní, milí a obyčejní. Aroganci ani povyšování se nad druhé, jsem u nich nezažila ani jednou," vzpomíná na svého mecenáše zpěvačka, která právě nafotila snímky pro své další chystané album.

Reklama

Další články

Načítám