Hlavní obsah
Článek

Modelka Gábina Dvořáková je oficiálně volná a vyrazila na nákupy. Říká se, jak na Nový rok, tak po celý rok. Tak když jde do Nového roku single, tak ať jí to alespoň sluší. V rodišti svého bývalého partnera Leoše Mareše (47) předvedla své dokonalé nožky, ale také své jedničky.

O plastice ale rozhodně neuvažuje. "Já jsem takhle spokojená, určitě po obřích ňadrech netoužím," řekla Super.cz Gábina. Na nový vztah zatím tahle kráska ale není připravená. "Spíš jsem pořád ještě v šoku. Ten rozchod byl tak nečekaný, že ještě teď mám z toho zamotanou hlavu," říká smutně.

"Ale život jde dál, co se má stát se stane a já jsem ráda, že mám ve škole kupu dětí, které mě mají rády a vždycky mi vyloudí úsměv na tváři," dodala půvabná učitelka.

K rozchodu s Noidem se přiliš vyjadřovat už nechce. "Vlastně moc ani nemám, co bych k tomu řekla. Jeden den se mnou Vašek plánuje dítě, chce si mě brát a druhý den mi řekne, že je konec. Bez hádky, bez jediného problému. Vážně tomu sama nerozumím," uzavřela sexy Dvořáková, která se od Noida odstěhovala a pronajala si byt v nedalekých Čestlicích, kde učí na škole.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám