Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Zpěvačka Kamila Nývltová už se moc těší, až na Vánoce odjede domů za rodinou do Krkonoš, odkud pochází. "Každý rok dostávám krásné dárky, ale nejkrásnější dárek je pro mě ten, když se sejdeme s rodinou společně u vánočního stromečku a jsme šťastní," svěřila.

"Toužím prožít klidné Vánoce plné pohody, lásky a štěstí, bez žádného stresu a provozováním tzv. „gaučingu“ doplněného pojídáním cukroví a všelijakých laskomin, rozhodně si nenechám ujít svoji nejoblíbenější pohádku Tři oříšky pro Popelku," plánuje. Doma zpěvačka, která momentálně vystupuje v muzikálu Mata Hari, dodržuje i nejrůznější tradice.

Zpíváme společně koledy, od štědrovečerního stolu nesmí odejít nikdo jiný než hostitelka a dříve, když jsem nebyla zadaná, házela jsem bačkorou a vida, vyplatilo se," smála se Kamila. Jediné, co nám nechtěla prozradit, byl nějaký šílený zážitek z Vánoc. "Sedla jsem si s holým zadkem do sněhu, více to radši rozebírat nebudu," uzavřela.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám