Hlavní obsah
Článek

Okamžiků, kdy můžete známé české modelky či moderátorky vidět bez make-upu, je jako šafránu. Většina celebrit si svůj zevnějšek pečlivě střeží a bez nánosů líčidel v žádném případě nevychází ven na ulici.

Některé dámy se ale za svou přirozenou krásu stydět nemusí, protože jim to neuvěřitelně sluší i bez make-upu. Prohlédněte si je v naší fotogalerii.

Nenalíčenou tvář letos odhalily modelky Simona Krainová (51), Andrea Verešová (43) či naše jediná Miss World Taťána Kuchařová (36). Pozadu ale nezůstaly ani moderátorky Michaela Ochotská (39) a Gábina Partyšová (45), jež přiznala, že bez make-upu už ji nejspíš nikdy neuvidíme.

„Bez make-upu v podstatě nevycházím mezi lidi. Kůži nechávám odpočívat jen o víkendu, když zrovna nepracuji. Ale je fakt, že i u nás v Petříkově, když vycházím ven, mám vždy základní make-up, nebo brýle,“ řekla Super.cz Gábina, která by přitom svou přirozenou tvář mohla bez obav vystavovat na odiv, podobně jako zpěvačka Monika Absolonová (47). Ta se tváří bez líčidel dokonce několikrát pochlubila fanouškům na sociální síti a sklidila samé pochvalné komentáře.

Reklama

Další články

Načítám