Hlavní obsah
Článek

Zpěvák Bohuš Matuš (50) nemá asi příliš štěstí na manažery. Již několikrát naletěl různým podvodníčkům, tentokrát ho to ale opravdu zabolelo. Dva roky po jeho boku stál Daniel Hanuš, o němž nyní Matuš tvrdí, že bral drogy a připravil ho o milión. "Byl to hrozný lump. Před věřiteli utekl za oceán. Připravil mě o strašné peníze, které potřeboval na drogy. Neplatil za mě daně, na které dostával peníze. Došlo to až tak daleko, že jsem přišel o byt, abych své dluhy mohl splatit," svěřil Super.cz Matuš.

"Hanuš nebral telefony, když mi volali pořadatelé a nabízeli mi práci. I tímhle způsobem mě připravil o spoustu peněz," uvedl Bohuš. O to víc ho mrzí, že kvůli častým zdravotním problémům kolegy Daniela Hůlky musí rušit kšefty, za které má peníze na ruku. "Mám Dana rád, ale už bych uvítal, kdyby se dal zdravotně do pořádku. Několikrát jsem už na poslední chvíli musel zaskočit za něj v Katu Mydlářovi a zrušit tak jiné vystoupení. Už mě to stálo přes sto tisíc korun," krčí rameny zpěvák, jehož kdysi objevil hudební skladatel Karel Svoboda a který má jeden z nejvýraznějších hlasů u nás.

Matuše před lety podivná existence Barbora "Anička" Škrlová z kauzy týraných dětí Kuřim před soudem označila za svého milence. "Její tvrzení mě poškodilo. Brzy budeme mít v rukách důkaz o tom, že lhala," dodal Bohuš Matuš.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám