Hlavní obsah
Článek

Iva Kubelková je ženou, která umí neustále překvapovat. Prosadila se už jako modelka, moderátorka i herečka, a teď ukázala, že jí to jde i u pianina. Hrou na hudební nástroj se Iva pochlubila při natáčení vánočního Top Star magazínu, na němž se setkala s celým dámským týmem.

„Jako malá jsem hrála na pianino, ale poté jsem se k tomu několik let nedostala. Až nedávno jsem se k hraní vrátila, začala jsem chodit na hodiny hry na pianino a teď jich mám za sebou asi sedm. Letošní Vánoce pro nás budou výjimečné v tom, že se těším na to, jak u stromečku budeme zpívat koledy,“ prozradila Kubelková a zahrála píseň Nesem vám noviny.

Na natáčení nechyběla ani Agáta Prachařová, která letos poprvé oslaví Vánoce jako vdaná paní. „Teď pro mne znamenají opravdu dost, protože mám dítě. Jinak já řeším Vánoce každý rok, jsem ten typ, co odjakživa peče cukroví a nakupuje dárky. Vánoce jsou pro mne emocionálně silná věc, a co mám Kryšpína, tak ještě větší,“ řekla hospodyňka Agáta.

To Eva Decastelo se v domácnosti zase až tak neotáčí. „Naštěstí jsem vzdala takovéto šílenství, že doma musí být naklizeno,“ přiznala reportérka Top Staru a její kolegyně Martina Jandová dodala: „My jsme doma vždycky zdobili, vařili, dodržovali vánoční zvyky, takže v tomto duchu jsem se snažila vychovávat i svoji dceru.“

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám