Hlavní obsah
Článek

Zpěvačka a maminka krásného syna Matyáše Lucie Vondráčková (44) má za sebou velmi úspěšný rok. V březnu oslavila třiatřicáté narozeniny a fanoušky potěšila novou, velmi úspěšnou deskou Oheň.

Třešničkou na dortu pak bylo vítězství v anketě televizní popularity TýTý, ve které porazila suverénku Lucii Bílou. Obdivovatelé sympatické zpěvačky si tak letos přišli opravdu na své.

K novému cédéčku totiž Lucie natočila žhavé klipy a pořádně to roztočila na velkolepém turné s hitmakerem Michalem Davidem (63). Připomeňte si v naší fotogalerii, jak to Lucii Vondráčkové v tomto roce neuvěřitelně slušelo!

Vondráčková ve svých klipech předvedla, že ani operace nohou, kvůli které nemůže nosit podpatky, jí nebrání v brilantním tanečním umění. Neuvěřitelné taneční kreace ve svůdných oblečcích předváděla například po boku snědého tanečníka.

Na turné s Michalem Davidem pak zpěvačka předvedla takovou show, až by do ní nikdo neřekl, že je vzornou maminkou syna Matyáše. Božský pohled se divákům naskytl zejména při pohledu na její top a sexy nožky, na něž navlékla ultra krátké šortky. Populární zpěvačce se tak velmi rychle podařilo několikatisícový dav přivést do varu.

Svůj pódiový šatník navíc Lucie obohatila o kostýmy z dílny návrháře Honzy Löbla, jenž zpěvačku stylizoval do glamour country stylu. Vondráčková letos myslela i na dobrou věc.

V džínových kraťáskách a upnutém tričku, pod které si nevzala podprsenku, pokřtila kočičí útulek. Zpěvačce se dařilo také v soukromém životě. S hokejistou Tomášem Plekancem (41) si užívají rodinný život a syn Matyáš roste jako z vody. Jak je vidno, Lucie Vondráčková si na letošní rok nemůže stěžovat jak po pracovní, tak po soukromé stránce.

Reklama

Další články

Načítám