Hlavní obsah
David Zápal
Článek

Tajemství kolem podivného účinkování tehdy ještě podivnější Ivety Bartošové (†48) v dnes již zaniklé televizi Pětka začíná vylézat na povrch. Loni na podzim se zpěvačka vracela s velkou pompou s vlastní reality show, která se měla zakončit koncertem v Lucerně. Pak se však kvůli penězům se stanicí rozhádala. Což je škoda, neboť jak se Super.cz podařilo zjistit, nebýt finančních problémů tehdy krachující stanice, kontroverzní diva by možná byla ušetřena letní alkoholické ostudy a už by dávno mohla být vyléčená!

Byl to šok pro všechny, kteří ji po jednom z jejích mnoha pádů v roce 2012 na podzim spatřili. Vypadala docela dobře a zdálo se, že už nic neohrozí její abstinenci a fungování coby kdysi populární umělkyně. Jenže v průběhu spolupráce s Pětkou Iveta začala zase zvesela popíjet, a tak si několikrát v televizním přenosu uřízla ostudu. Nakonec se se stanicí před plánovaným koncertem v Lucerně ve zlém rozešla, což byla chyba!

„Fungovala snad jen tři neděle, pak začala zase pít. Snažili jsme se jí pomoct, ale nešlo to. Takže existoval plán, že jakmile skončí naše oficiální spolupráce po koncertu v Lucerně, lidsky jí ještě pomůžeme. Sehnali jsme sponzora a plán byl takový, že by se na dlouhé měsíce přestěhovala do Indie na soukromou kliniku. Všechno bylo domluvené, jen ještě stačilo přesvědčit Ivetu, aby nasedla do letadla. V Indii by se k pití nedostala a nebyly by tam ani jiné rušivé vlivy. Nakonec to ale sama skrečovala svým dalším chováním,“ nepřipouští ani dnes po roce vinu na straně Pětky jeden z jejích nejvýše postavených představitelů.

Pokud by tehdy léčba zabrala, možná bychom se nedočkali směšného letního útěku Ivety s milencem Zdeňkem Macurou do Itálie. Toto období hodilo Bartošovou v očích veřejnosti zase o pár let zpátky, a i když nyní překvapuje svou relativně dobrou formou (jen zpěv je zatím místy velmi, velmi falešný), spousta lidí kvůli letní anabázi zpěvačky nevěří, že zase za chvíli nezkolabuje a nezačne vše nanovo…

Reklama

Další články

Načítám