Hlavní obsah
Super.cz
Článek

Dara Rolins znovu přijala funkci v Hlasu ČeskoSlovenska, ale celý kolotoč hledání nové hudební hvězdy začne až příští rok, teď tady jsou Vánoce. Mezi přemýšlením nad dárky pro svého přítele Patrika, dceru Lauru a další nezapomněla ani na své fanoušky. Po vzoru zahraničních hudebních hvězd pro ně připravila mixtape s názvem My Originals (pro poslech klikněte zde), na který vybrala své nejoblíbenější písničky nejen z poslední doby.  My vám ho na Super.cz teď exkluzivně přinášíme.

„Podobné výběry písniček jsem doteď dělala jen pro své kámoše, přišlo mi to vždy jako dobrá volba dárku, takové osobní,“ řekla k hudebnímu dárku Dara. „Jediným vodítkem při sestavování mixtapu byl ‚dobrej pocit‘, který mi říká každá jedna písnička. Navozuje nám chuť se usmívat a to je pak ten život zase o něco hezčí,“ popisuje výběr, který posílá prostřednictvím Super.cz svým fanouškům k Vánocům.

K němu ještě přihodila pár inspirativních fotek, jak si i v zimním období udržuje svůj originální, lehce sportovní styl. „Je nesmírně pohodlný. A taky v něm ženy vypadají jako holky. Hodně vrstvím. Základ je dlouhé, elastické tílko a pak dál podle chuti. Triko s krátkým, přes to s dlouhým nebo obráceně, mikiny, bundy, vesty. Opravdu zbožňuju tepláky, legíny a kozačky. A když je potřeba být sexy, vyměním je za hubené džíny,“ říká stále usměvavá Dara.

Mixtape My Originals

Wretch 32 feat. Josh Kumra - Don't Go

Matrix & Futurebound feat. Luke Bingham - All I Know

Lorde - Royals

Julio Bashmore - Au Seve

Dara Rolins feat. Kosheen - Doctor Love

Kevin Michael feat. Akil Dasan - We All Want The Same Thing

Janelle Monáe feat. Erykah Badu - Q.U.E.E.N.

Disclosure - F For You

Madeon - Icarus

Swedish House Mafia - Greyhound

High Contrast feat. Tiesto & Underword - The First Note Is Silent

Chase & Status feat. Jacob Banks - Alive

Nicky Romero - Toulous (Chocolate Puma Remix)

Reklama

Další články

Načítám