Hlavní obsah
Článek

O tom, že láska kvete i přes velké věkové rozdíly, jsme se letos přesvědčili hned několikrát. Řada známých celebrit a celebritek se ve společnosti pochlubila novou láskou, vedle níž doslova omládly. Obrovský poprask vzbudila zejména Vendula Svobodová (52), jež se zamilovala do o šestnáct let mladšího přítele Josefa Pizingera.

Ten Vendulu natolik uhranul, až s ním dokonce jen tak s baťůžkem na zádech odjela na dovolenou na Nový Zéland. Nutno ovšem podotknout, že Vendule koloušek po boku prospívá, protože vedle něj celá září.

„Je to bláznivý, když si uvědomím, kolik mi je let, ale jsou věci v životě, které tě potkají a které neplánuješ,“ nechala se slyšet Svobodová.

Vyzrálou partnerku si našel i někdejší finalista SuperStar a dnes muzikálový zpěvák Tomáš Savka, jenž se zamiloval do o dvanáct let starší matky tří synů, pohledné baletky Zuzany Pokorné.

Velký věkový rozdíl netrápil ani moderátorku Kateřinu Hamrovou. Ta si nabrnkla o čtyřiadvacet let mladšího zajíčka Pavla Janušku. Kvůli němu Kateřina zhubla 33 kilo, a dokonce se s ním nechala nafotit nahá. Hamrové však idylka s kolouškem moc dlouho nevydržela a těsně před Vánocemi ohlásila přátelský rozchod.

O dost mladším přítelem se letos pochlubila i autorka psího megahitu Marie Pojkarová (68), jež žije s o dvacet let mladším partnerem Jirkou Růžičkou. Oblíbený herec Jiří Dvořák (46) se naopak zařadil po bok mužů v nejlepších letech s velkou slabostí pro mladší krásky. Hvězda seriálu Sanitka 2 randí s o 23 let mladší půvabnou přítelkyní Jitkou.

Reklama

Další články

Načítám