Hlavní obsah
Komerční článek
Článek

Pořád ještě nemáte vánoční dárky? Slevomat vám pomůže Vánoce zachránit. Dárky v podobě voucherů na zážitky můžete koupit i na Štědrý den. Při online platbě kartou, rychlém bankovním převodu, či mobilní platbě Mobito můžete pořídit dárky pro celou rodinu během několika minut. Vše v pohodlí a teple domova, stačí vám internet, e-mail, tiskárna a trocha kreativity při balení a předání dárečků.

3 dny v Českém Krumlově – romantika, muzea a skvělé jídlo

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Vyjeďte si ve dvou do malebného Českého Krumlova a poznejte jeho křivolaké uličky v zimním hávu. Čeká vás hojnost dobrého jídla, kultury i romantiky. Pobyt v nejromantičtějším městě jižních Čech. Stylový penzion Maštal pro vás připravil romantický pobyt plný překvapivých kulturních i gurmánských zážitků pro dva. Romantická výzdoba, láhev vína i sladké překvapení na pokoji, staročeská hostina o čtyřech chodech, vstupenky do třech muzeí. Ideální vánoční dárek pro páry.

Úžasný zážitek na leteckém simulátoru Airbus A320

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Vezměte kamarády či rodinu a udělejte si nezapomenutelný výlet kamkoli se vám zamane. Posaďte se do kokpitu profesionálního simulátoru velkého letadla Airbus A320 na 30, 60 nebo 90 minut. Výběr z 24.000 světových letišť, kde můžete pod dohledem instruktora v roli kopilota přistát či vzlétnout. S delší variantou možnost absolvovat hodinový program odstraňující strach z létání. Parádní dárek pro milovníky letadel.

Jízda v jednom z nejrychlejších vozů světa Ariel Atom 3

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Chcete si zkusit, jak se krotí jedno z nejrychlejších aut světa? Osedlejte Ariel Atom. Jako řidič si pod dohledem instruktora užijete 2 okruhy na letišti, kde se nemusíte bát silničního provozu a navíc na vás čeká ještě sprint. Ariel Atom 3 je vůz s výkonem 300 koní, což při jeho hmotnosti 469 kg a otevřené kabině činí z jízdy mimořádně silný zážitek. Zrychlení na 100 km dosáhne během tří vteřin a nezadá si ani s těmi nejsilnějšími závodními auty. Dopřejte si skvělou adreanlinovou zábavu.

Vánoční nabídka masáží v salonech Thajský ráj

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Tělo krásné jako květ, thajský ráj to napohled! Užijte si báječné masáže připravené přímo na tělo v pobočkách salonu Thajský ráj. Potěšte někoho osobním dárkem nebo udělejte radost sami sobě. Permanentka na thajské či olejové masáže, královská bylinná masáž, tradiční thajská masáž nohou, zad a šíje. Zkušené profesionální thajské masérky i speciální procedury s rybičkami Garra Ruffa.

Luxusní odpočinek v Mariánských Lázních pro dva

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Odpočívat můžete kdekoli, třeba doma u televize či v práci s nohama na stole. Mnohem lepší podmínky vám ovšem poskytne čtyřhvězdičkový hotel v centru jednoho z nejkrásnějších lázeňských měst. Naberte energii poctivou relaxací v příjemném Hotelu Continental**** v srdci Mariánských Lázní jen kousek od lázeňské kolonády. Vybírejte z atraktivních pobytových balíčků pro dva na 3 nebo 5 dní. Lázeňské procedury, bazén, sauna, masáže a další božské kratochvíle na romantickém pobytu pro dva.

Další články

Načítám