Hlavní obsah
Článek

Jak budou trávit Vánoce slavní? Velkou změnu musel přichystat Vašek Noid Bárta (43), který se před pár dny rozešel se svojí přítelkyní Gábinou Dvořákovou. S tou měli naplánovaný první společný Štědrý večer.

"Vztah s Gábinou skončil, takže jsem musel trošku plány upravit. O vánočních svátcích mám už jasno, strávím je se svou rodinou. Na chvíli se proměním v kuchtíka a řízky a kapra udělám já, stejně jako svoji specialitu – salát. Co je ale hlavní a nejdůležitější - hned po Silvestru se chystáme na velkou jízdu. Objednal jsem dva kravany pro všechny naše rodinné příslušníky a vyrazíme se vyblbnout do Disneylandu. To je náš společný a největší vánoční dárek," prozradil Noid.

To Jitka Válková (32) opustí jen na Štědrý den svého snoubence Mirka Cipru. Vánoce budou trávit odděleně se svými rodinami. "S Mirkem je oslavíme s předstihem, asi 22. prosince. Dáme si kapra, salát, dárky a pak já odjedu k rodičům do Náramče u Třebíče a partner ke svým příbuzným do Kdyně. Takhle to funguje už nějaký čas, že 24. prosince nejsme spolu, ale u svých rodin. Po svátcích vyrazíme do Krkonoš, kde si užijeme lyžovačku i Silvestra a samozřejmě i jeden druhého," uzavřela Válková.

Reklama

Další články

Načítám