Hlavní obsah
Článek

Herečka Nela Boudová má nejen velký herecký, ale i organizační talent. Nedávno se jí podařilo zorganizovat tajnou oslavu narozenin svojí maminky, kam pro ni sezvala její přátele téměř z celé Evropy, a málem jí tak přivodila kolaps. Utajení se však podařilo, oslavenkyně do poslední chvíle netušila vůbec nic. Dát dohromady pár kolegů z herecké branže, aby podpořili občanské sdružení Most, byla pro Nelu po téhle anabázi prý už hračka. Všichni společně prodávali i nakupovali ve známém obchodním centru výrobky Tibeťanů, kterým vydělané peníze pomáhají zlepšit těžké životní podmínky.

„Prodali jsme věci za skoro dvě stě tisíc korun, což je skvělá částka. Věřím, že v nadcházejícím roce mi to konečně vyjde a o prázdninách můj vysněný Tibet navštívím,“ radovala se z úspěšné akce hvězda televizního seriálu Doktoři z počátků, která k stánku s tibetským zbožím sezvala kolegy Miroslava Etzlera, Lucii Benešovou s Tomášem Matonohou, Míšu Seinovou či zpěvačku šansonů Renatu Drössler, která si tam koupila knihu košilatých příběhů od tibetského autora.

„Když jsem knihu četla, brečela jsem smíchy. Uvažovala jsem dokonce, že si ji vezmu na předčítání pacientům do domova k Boromejkám, kam jsem měla namířeno, ale nakonec jsem vybrala raději něco jiného. Některé příběhy jsou tak košilaté, že bych jimi mohla pacienty dostat do mírného šoku,“ svěřila se Super.cz zpěvačka, která přivítá fanoušky šansonu v kultovní Salmovské literární kavárně už 9. ledna.

Reklama

Další články

Načítám