Hlavní obsah
Adam Chromý
Článek

Pláže nejsou plné jen žhavých kočiček v bikinách, ale také starších dam, které se pod hřejivými paprsky oddávají zaslouženému odpočinku. Podívejme se na ty nejodvážnější z nich.

Hudební hvězda Barbra Streisand letos oslavila 71. narozeniny, ale své vrstevnice rozhodně nepřipomíná. Legendární zpěvačka je stále ve formě a na konec kariéry nepomýšlí. V pořádku jsou nejen její hlasivky, ale také tělo, které se však během dovádění v moři snažila maskovat podivným koupacím hábitem.

To miliardářka Ivana Trump se sluní zásadně v bikinách, které ze svého šatníku nevyřadila ani v 64 letech. Letos se předvedla v azurovém modelu a marně se snažila skrýt ochabující svalovou hmotu. Zejména při sezení se jí nehezky krabatilo bříško a lépe nedopadla ani vleže.

Největším plážovým úlovkem je však Cayetana Fitz-James Stuart známá jako vévodkyně z Alby. Vitální seniorka si libuje ve dvoudílných plavkách i v 87 letech. Na Ibize si nositelka více než čtyřiceti šlechtických titulů užívala léto společně s o 24 let mladším manželem, ale do moře jí pomáhaly její dvě přítelkyně.

Důkazem toho, že se plavkám v pokročilém věku nebrání ani muži, je módní guru Roberto Cavalli, který si na stará kolena pořídil mladou milenku. V galerii najdete nejen jeho plážové foto, ale také například německou kancléřku Angelu Merkel v plavkách.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám