Hlavní obsah
David Zápal
Článek

Kdekdo by si řekl, že Vladko Dobrovodský, vítěz první i čtvrté řady VyVolených, bude po kapsách nosit balíčky pětitisícovek a utrácet jedna báseň. Jenže je to jinak. „V peněžence mám tři stovky. A výhra mi ještě nedorazila,“ přiznal Super.cz nezaměstnaný Vladko v rozhovoru. Co všechno ještě prozradil? Podívejte se na video.

„Peníze mají přijít během tří měsíců. Ale rozhodně je neutratím. Chci investovat do sebe, třeba do hereckých kurzů, něco dám na stáří, do fondů a tak. Jinak jsem na peníze opatrný, takže se nemůže stát, že by ze mě někdo vymámil podvodně peníze,“ řekl Vladko našemu redaktorovi.

Na účet mu mají přistát čtyři milióny dvě stě padesát tisíc korun po zdanění. Ještě mu ale něco zbylo z minulé výhry. Tehdy získal ceny v trojnásobné hodnotě. Nyní vítěz šmírovací soutěže hledá práci, zatím se mu ale žádný způsob pracovního vyžití nerýsuje.

Je to s podivem, ale i když svého osmapadesátiletého přítele neviděl řadu měsíců, ani na vteřinu prý nepomyslel na žádný úlet. Nevěra se mu příčí a vztah s o tolik starším mužem má postavený úplně na jiných základech, než je dnes zvykem. „Vídáme se na internetu, telefonujeme si. Taky bych byl radši, abychom si byli blíž, ale to nejde. Když chce člověk dělat práci, která ho baví, nejde to,“ vysvětluje Dobrovodský.

Po soutěži je v jednom kole, od rána do večera má diář zaplněný k prasknutí. Ještě si nestihl odpočinout. „Jsem psychicky vyčerpaný. Ale na návštěvu psychiatra, jak mi někteří předhazují, to není. Jak mi řekl doktor, jsem normální,“ dodal s úsměvem jinak velmi roztěkaný slavný televizní soutěžící.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám