Hlavní obsah
Článek

Agáta Prachařová (38) proslula asi nejvíc tím, že je dcerou Veroniky Žilkové (62) a že umí pěkně, kačeřím způsobem, špulit rty. Dokonce to už naučila i svého manžela Jakuba Prachaře (40). A z tohoto jejího poznávacího znamení si teď pořádně udělali legraci modelky s Martinem Písaříkem, hercem, který exceluje v Doktorech z Počátků v roli prostoduchého Jarouška. Mrkněte se na videoklip k Martinově písničce Na chodníku, v níž je i skvělý fórek s bývalými Snowboarďáky Vojtěchem Kotkem a Jiřím Mádlem.

Písařík se totiž kromě herectví věnuje i hraní a zpěvu. Vystupuje s kapelou Akustik a právě s ní nyní natočil vtipné video. S modelkou Terezou Chlebovskou a ještě další dívčinou tam špulí rtíky, až si málem chrup vcucnou do krku.

„Samotná píseň i klip jsou velice odlehčené a jsou trochu návodem k tomu, že člověk by měl brát věci v životě s nadhledem,” říká Martin a dává tak trochu návod Agušce, aby, až si o jeho žertu na její adresu přečte, kašlala na nenávistné statusy na sociální síti, jak to Prachařová obvykle skvěle umí.

Reklama

Další články

Načítám