Hlavní obsah
Adam Chromý
Článek

Letošní rok nebude ve vzpomínkách Gábiny Gunčíkové patřit k těm nejlepším. Kvůli zranění musela přerušit kariéru, ale to jí nebrání v tom, aby prožila Vánoce podle svých nejlepších představ.

Po nešťastném pádu v koupelně Gábina přehodnotila své priority a pracovní povinnosti musely jít stranou. V tuto chvíli si uvědomila, že nejdůležitější jsou pro ni rodina a zdraví. „Občas je člověk rád, že se vrátí zpátky do svého bytu, má svůj klid a svůj život. Znáte to, milujete je víc na dálku, ale já bez své rodiny nejsem nikdo. Vždy mi byli oporou, stojí za mnou, ať udělám cokoli, a jsou pro mě víc než všechno zlato světa,“ přiznala Super.cz Gábina.

V dětství pro ni byly Vánoce spojeny především s dárky a na některé vzpomíná dodnes. „Nejvíce mě potěšil kazeťák s mikrofonem. Mohl se na něj nahrávat na kazety veškerý zvuk, který šel do mikrofonu. Mám ty kazety dodnes, nedávno jsem je poslouchala, milovala jsem zpěv, ale zpívala jsem hrozně,“ zavzpomínala stříbrná SuperStar Gunčíková.

A jak to má atraktivní zpěvačka s novoročními předsevzetími? „Vždy, když jsem řekla své předsevzetí nahlas, nesplnilo se. Takže asi takhle, budu dělat to nejlepší, co v danou chvíli půjde, a uvidíme, kam mě život zavane. Někdy se i ty nejhorší zkušenosti časem ukážou jako ty nejlepší. Není důležité, co je na začátku či uprostřed, ale co bude na konci,“ uzavřela Gábina.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám