Hlavní obsah
Článek

Tak nad tím zůstává rozum stát. Jeden by řekl, že když si režisér vybere do filmu tři rajcovní zrzečky, tak je tam asi chce mít. Ale chyba lávky. Jiří Vejdělek, jenž natočil snímek Něžné vlny, který jde do kin začátkem ledna, to tak aspoň má.

Ve filmu hraje hlavní dívčí roli rozkošná Lucie Šteflová, kterou vídáme v seriálech už roky. Začínala v pěti letech jako dcera Simony Stašové (69) v Místu nahoře. "Tehdy se kvůli mně paní Stašová musela na rezavou obarvit, nebyla nadšená, ale nosí to dodnes a moc jí to sluší," vzpomínala Lucka, které do filmu vlasy trochu přibarvili, aby byly rudější.

Naopak půvabná Slovenka Táňa Pauhofová, která si zahrála maminku hlavního hrdiny, musela rezavou ze svých vlasů nechat stáhnout a obarvit se na hnědo. "Bylo to poprvé a už jsem se těšila, až se zase vrátím ke své původní barvě. Ale kvůli tak krásné roli jsem ji na nějaký čas ráda obětovala," svěřila.

Třetí zrzkou do počtu je ve filmu smyslná kráska Vica Kerekes. Hraje menší roli maminky hlavní dívčí hrdinky, takže zrzavá zůstat mohla.

Reklama

Další články

Načítám