Hlavní obsah
Článek

Fotky z Bulharska, na nichž se tukově zredukovaná Monika Štiková vystavovala v bikinách, jsou minulostí. Samozvaná milionářka a celebrita se nejspíš chystá k zimnímu spánku a zajistila si pořádnou peřinu.

Monika zavítala s manželem na raut, a ty, jak je známo, lidem se sklony k přejídání příliš nesvědčí. Na stolech čekalo pokušení v podobě chlebíčků a dalších laskomin, jimž máma Štiková nedokázala odolat. Žena s charakteristickým účesem se ještě v létě chlubila tím, jak ztrácí jedno kilo za druhým, ale teď je znát, že pevná vůle nebude její nejsilnější stránkou.

Štiková se po zásahu exekutorů, kteří objasnili její majetkové poměry, veřejnosti vyhýbala. V ústraní nejspíš žal zaháněla dobrým a nezdravým jídlem, což se bohužel nepříznivě projevilo na její postavě. Z Moniky je opět pořádný kusanec ženské a je vidět, že je při chuti. A to tím spíš, když dobroty neohrožují dnes již skromný rodinný rozpočet Štikových.

Na večírku, jemuž předcházel koncert Petry Janů, Monika spořádala několik chlebíčků, které rychlostí blesku mizely v jejím blahobytném obličeji s dvojitou bradou. „Manžela pořád dokola posílala pro řízky a bramborový salát, víno teklo proudem. Vydrželi až do rána a hladoví rozhodně neodcházeli,“ popsal nám hostinu Štikových účastník rautu.

Při pohledu na Moniku je zřejmé, že na hubnutí už kašle a před objektivy se už necpe jako dříve. Těžko ovšem říct, zda za tím stojí zprávy o dluzích Štikových či jen nelichotivá vizáž nakynuté Moniky.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám