Hlavní obsah
Článek

Justin Bieber (30) nejspíš svým prohlášením zkazil Vánoce tisícům fanynek. V rozhovoru pro losangeleské rádio Power 103 v úterý oznámil, že se chystá do hudebního důchodu.

„Po vydání nového alba ze mě bude důchodce. Půjdu do důchodu,“ šokoval Bieber vážným hlasem, a spustil tak jistě lavinu slziček u spousty natěšených posluchaček rádia. V úžasu zanechal i moderátora Kurta Alexandera známého jako Big Boy, jenž se zmohl pouze na reakci: „Cože?“ I v pozadí studia byl slyšet nechápavý šum překvapených zaměstnanců. Nové album má Bieberovi vyjít příští týden.

Jeho slova sice zněla dost přesvědčivě, ale později zpěvák přiznal, že není zcela rozhodnutý: „Chtěl bych, abych jako umělec rostl, jdu tomu naproti. Chci, aby moje hudba zrála,“ dodal po chvíli. I zdroje ze zpěvákova okolí potvrdily, že si Justin mohl z lidí jen vystřelit, že podobné rozhodnutí zatím není na pořadu dne.

Biebera však prý již nežene kupředu vidina slávy, jako tomu bylo dřív. Po téhle stránce už asi opravdu dosáhl všeho, čeho mohl, ale seknout s hudbou ještě jako teenager na vrcholu kariéry?

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám