Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

S Monikou Štikovou je to opravdu těžké. Ještě před půl rokem ochotně pózovala a hrdě předváděla své odtučněné tělo, ale teď by nejraději splynula s davem. Na společenské akci byla ovšem k nepřehlédnutí nejen díky nevkusnému účesu, ale také díky svému hřmotnému hlasu.

Štikovi, jejichž renomé zničil zásah exekutorů, vylezli z nory a zase se jednou chtěli cítit jako členové VIP společnosti. V předvánočním čase zavítali na koncert Petry Janů do Lucerny, po němž následoval raut, který Štikovi pravděpodobně ocenili více než repertoár známé zpěvačky.

Monika zavzpomínala na staré tučné časy, kdy její řeči o závratném bohatství působily ještě věrohodně, a s manželem si hrála na pár z vyšších společenských kruhů. K jedné podstatné změně ovšem u Moniky došlo. Zatímco dříve každou příležitost využila k neobratnému budování mediálního obrazu, nyní měla při pohledu na fotografy hrůzu v očích. Pozornost novinářů jí je najednou na obtíž.

„Chovala se arogantně, držela se stranou. Když se ji snažili fotit, byla nepříjemná a sprostá. Její manžel byl docela milý, je to slušný člověk,“ popsal nám chování Moniky a Michala svědek společenské akce, již Štikovi nečekaně zpestřili svou účastí.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám