Hlavní obsah
Článek

Tak na tento vánoční dárek se Iveta Bartošová (†48) určitě těšit nebude! Vánoce jsou svátky klidu a míru, ale vzhledem k tomu, že jejímu manželovi Josefu Rychtářovi (65) reálně hrozí brzký nástup za katr, rozhodl se klub Ivetiných antifanoušků věnovat jí pěkně provokativní prezent. A jde opravdu o velmi bizarní záležitost!

Na sociální síti existuje stránka Iveta Bartošová Oficiální Antistranky. A hlásí se k ní ti, kterým vadí, že na ně zpěvačka vykukuje snad i ze záchodové mísy a hlásá jim o sobě naprosto peprné intimnosti, přestože druhým dechem vypráví, jak s bulvárem nemluví a je jí protivný. Tahle partička, která si říká „hyenky“, si z dění kolem pěnice tropí šprýmy, zároveň je ale encyklopedií, na níž se dá dohledat, jak často si Iveta, a zejména její manžel ve svých vyjádřeních protiřečí.

A právě tato skupina se rozhodla, že uspořádá sbírku. Bojí se, aby Bartošová nezůstala sama, až jejího mužíčka skutečně zavřou.

„Plánujeme sbírku na vánoční dárek pro Ivetu, bude se jednat o povinnou erotickou výbavičku pro ženu, když jí manžel odjede na několikaměsíční stáž do Plzně, konkrétně Plzeň-Bory,“ stojí na stránkách. A vedení klubu už plánuje, zda se bude přispívat esemeskou, přes účet či jinak. „Vše bude transparentní a doloženo bločky,“ slibují organizátoři.

Stránka, kterou má v oblibě devět stovek lidí, by mohla vybrat skutečně velkou sumu a Ivetě pak předat věru hodnotný dar!

Reklama

Další články

Načítám