Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Když se chce, tak to jde. To si letošní rok řekla řada známých dam, které se rozhodly buď radikálně zhubnout, nebo jen zpevnit svou postavu.

Mnohonásobná Slavice Lucie Bílá (58) vzala svou přípravu na turné natolik vážně, až díky radikální dietě zhubla na pouhých 52 kilogramů. Její očistná kúra spočívala v tom, že se ládovala zeleninou a pila teplou vodu. Na první pohled ale zpěvačka zhubla až moc a klidně by si nějaké to kilo navíc mohla dovolit. Ona sama se však po zeštíhlovacím procesu cítila jako znovuzrozená.

Postavou jako ze žurnálu se nyní pyšní i zpěvačka Ilona Csáková (53), která celý život bojovala s váhovými výkyvy. Po dvou dětech se přirozeně trošku zakulatila, a tak se letos rozhodla s přibývající váhou zatočit. A povedlo se! Csáková (53) pod lékařským dohledem začala tvrdě makat a zhubla krásných dvacet kil. Pomohla jí nejen zdravá strava, ale i cvičení pilates.

Také herečka a zpěvačka Dáda Patrasová (67) se rozhodla, že něco udělá se svou oplácanou postavou. Shodila deset kil a vypadá fantasticky. „Držím speciální dietu, jím jen proteiny, speciální omelety, koktejly, polévky a vybranou zeleninu a naopak se nedotknu žádných sacharidů,“ pochlubila se Super.cz hvězda dětských srdcí.

Nejhůře se ale přebytečné tukové zásoby přeci jen shazují starším ročníkům. Populární zrzavá zpěvačka Marcela Holanová (72) při výšce 164 centimetrů vážila tři čtvrtě metráku. Ze zdravotních důvodů ale začala držet dietu a výsledek se po tvrdé dřině přeci jen dostavil. Holanová má patnáct kil dole a sekne jí to jako nikdy. Podobně s vrstvami tuku zabojovala také Valérie Zawadská (65).

Zato mladičká zpěvačka Kamila Nývltová hubla natolik, až ji zlí jazykové podezřívali z anorexie. To však kráska rázně odmítá s tím, že jen změnila skladbu jídelníčku, ale jinak se pořád něčím cpe. Známé dámy, které se letos úspěšně popraly se svými kily, si prohlédněte v naší fotogalerii.

Reklama

Další články

Načítám