Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

I taková hvězda jako Beyoncé (42) musí držet krok s konkurencí a podvolit se trendu, jenž si žádá dnešní doba. Jen krátce poté, co šokovala fanoušky v noci na ‚pátek třináctého‘ nečekaným vydáním svého pátého studiového alba, se nestačíme divit. Album nazvané jednoduše Beyoncé o čtrnácti písních obsahuje rovněž 18 videí a jedno dráždivější než druhé. Podívejte se na ochutnávku toho, co v nich uvidíte.

Tato vizuální deska, na níž spolupracovala s manželem, rapperem s přezdívkou Jay-Z, Francem Oceanem či rapperem Drakem, je napěchovaná k prasknutí zpěvaččiným sex-appealem, který však v některých chvílích začíná hraničit s kontroverzními klipy od Lady Gaga či Rihanny. V jednom z videí se však objeví i zpěvaččina dcera Blue Ivy.

Začínáme mít pocit, že Beyoncé nemůže být obyčejný smrtelník z masa a kostí. Jak mohla stihnout nahrát desku, natočit osmnáct videoklipů a do toho zvládnout od letošního dubna i pět obrovských koncertů týdně v rámci svého světového turné Mrs. Carter Show?

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám