Hlavní obsah
Článek

Irský herec Colin Farrell tvrdí, že od rozchodu s modelkou Alicjou Bachled Curuśov v roce 2010 neměl žádný partnerský či milenecký vztah. Poslední ženou jeho života prý byla Elizabeth Taylor. Zamilovali se do sebe, když se Colinovi narodil syn Henry, ve stejnou chvíli byla hollywoodská filmová ikona v nemocnici kvůli srdeční slabosti. Vztah mezi ní a Farrellem prý trval téměř dva roky do její smrti.

Colin vyprávěl o setkání s výjimečnou herečkou v talk show Ellen DeGeneres. Elizabeth potkal v roce 2009, když se mu narodil syn Henry. Ve stejné nemocnici ležela Taylor, s níž se tak seznámil.

„Měl jsem u ní audienci, a tak začal rok a půl či dva roky něčeho, co bylo velmi výjimečné, což já v sobě považuju svým způsobem za poslední láskyplný vztah se ženou, který jsem měl, ale který nikdy nebyl naplněn,“ tvrdí sedmačtyřicetiletý představitel Alexandra Velikého. Taylor zemřela před dvěma lety v devětasedmdesáti.

„Ona v noci moc nespala, já to mám stejně, tak jsem jí třeba ve dvě ráno zavolal… A povídali jsme si hodinu a půl až do svítání. Bylo to báječné. Zbožňoval jsem ji. Byla to velkolepá, úžasná žena,“ dodal Farrell.

Colina prý také napadlo, že by se stal osmým manželem hollywoodské legendy. „Chtěl jsem být jejím osmým manželem, ale neměli jsme už příležitost to uskutečnit,“ dodal Ir, jehož poslední „láska“ skonala v březnu 2011 po selhání srdce.

Reklama

Další články

Načítám