Hlavní obsah
Článek

Nejen obyčejní smrtelníci, ale i české celebrity se potýkají s váhovými výkyvy a kolikrát svůj jídelníček a životosprávu natolik nehlídají, až nakynou do nebývalých rozměrů.

S váhou se letos potýkal zejména "Pán démonů" Daniel Hůlka (55). Charizmatický zpěvák loni vyděsil všechny své fanoušky, když mu lékaři diagnostikovali těžký zánět slinivky a Dan doslova utekl hrobníkovi z lopaty.

Zpěvák musel držet přísnou dietu a hodně zhubnul. Moc dlouho mu to ale nevydrželo a letos zase pořádně nakynul, ač samozřejmě nemůže jíst jako dříve.

Dietu letos zřejmě nedržela ani bývalá modelka Kateřina Kornová, již na jedné společenské akci téměř nikdo nepoznal. Namísto štíhlé krátkovlasé dámy totiž na muzikálové představení dorazila plnoštíhlá žena v brýlích s odulými tvářemi.

Jsou ale i takoví, kterým nějaké to kilo navíc prospívá. Příkladem je herec Vojta Kotek (36). Pohublý mladík viditelně přibral, což mu ale neuškodilo, protože zmužněl a nepostrádá své typické charizma.

Zato někdejší finalista druhé řady SuperStar Michal Hudček na diety moc nedá. Ze štíhlého ambiciózního kluka je dnes pěkný řízek. Během deseti let se nám krásně zakulatila i oblíbená herečka z Ulice Pavla Tomicová (51).

Ta se ještě před pár lety pokoušela zhubnout, ale zdá se, že s přibývajícím věkem se na diety vykašlala. Na celebrity, které letos hodně přibraly, se podívejte do naší fotogalerie.

Reklama

Další články

Načítám