Hlavní obsah
Článek

Což o to, Iveta Bartošová (†48) skutečně vypadá na rozdíl od léta poměrně zachovale a netropí si jinou než slovní ostudu. Ani její páteční vystoupení v Karlových Varech nebylo výjimkou. Jenže opravdu už je v takové formě, aby mohla mezi lidi? Návštěvníci koncertu se shodují, že opět, jako téměř vždy, zpívala na playback. Navíc prý působila velmi podivným dojmem. Jako by snad šlo o robota, který vykonává předem naučené mechanické pohyby a činnosti!

Na plese Ivetu uvítal moderátor Aleš Háma a diváci ji skutečně přivítali bouřlivým potleskem a ovacemi. Pak už ale sem tam budila rozpaky.

„Ahoj, přišla jsem vám zazpívat svoje písničky. Chcete?“ začala nešťastně jako diblík povídat do mikrofonu. Sál začal skandovat, že prý ano. A protože nikdo nic nenamítal, pěnice se pustila do práce.

„Nevěděl jsem, jestli to ti lidé v sále vůbec myslí vážně. Iveta zpívala pochopitelně na playback, do kterého zřejmě jen něco skřehotala. Neustále se usmívala, ale působila jako by byla mentálně mimo. Jako naprogramovaný počítač, který jen otvírá pusu,“ řekl Super.cz jeden z návštěvníků.

O zpěvačce je dlouhodobě známo, že aby měla punc hvězdy, běhá kolem ní vždy početný zástup nohsledů. Nejinak tomu bylo ve městě slavného českého bylinného likéru.

„O Bartošovou se starala celá suita poskoků včetně Rychtáře mladšího jako o hraběnku. Vypadalo to, jako by přijela mezinárodní hvězda. Kadeřník ji upravoval ještě pár sekund před prvními kroky na pódium,“ dodal zdroj. Snad to bude příště zase o fous lepší a spontánnější!

Reklama

Další články

Načítám