Hlavní obsah
David Zápal
Článek

Pamatujete si na seriál Místo nahoře? Miroslav Táborský a Simona Stašová zde coby rodiče Lukešovi vychovávali malou Haničku. Jedenáct let po natáčení je z kdysi roztomilé zrzavé holčičky neuvěřitelný kus ženské. Mrkněte sami na fotografie!

Lucku tehdy objevil casting seriálu v časopise a tolik se mu zalíbila, že jí hned se souhlasem režiséra svěřil jednu z hlavních rolí. A i když šlo o malinké děvčátko, herci dodnes vzpomínají na její talent a profesionalitu, která se mnohdy nevidí ani u dospělých.

Vtipnou vzpomínkou je například i to, že její zrzavé vlasy inspirovaly štáb k tomu, aby k podobné barvě přemluvil i Simonu Stašovou. Ta od té doby na barvu prakticky nedá dopustit ani v soukromí.

Lucie se pak před kamerou objevila ještě mnohokrát. Například v Krvi zmizelého, kde excelovala po boku Vilmy Cibulkové, v seriálu Vyprávěj, ve čtvrtém Kameňáku, ale i v romantice Něžné vlny, která právě přichází do kin.

Nedávno se také postavila před fotoaparát. „Lucie je mladá, nádherná a velmi talentovaná. S celým štábem se nám s ní spolupracovalo báječně,“ rozplývá se fotografka Petra Kropáčová.

Související témata:
Místo nahoře

Reklama

Další články

Načítám