Hlavní obsah
Článek

Vánoční pohodu si chtěly doma udělat i holky z VyVolených, ale je vidět, že pečení budou muset ještě potrénovat. Pavlína s Mirkou se pustily do vanilkových rohlíčků, ale cukrářky z nich nejspíš nebudou.

Když došlo na pečení, Pavlína hrdě nasadila zástěru a pustila se do díla. Ne vždy se jí ovšem u sporáku daří. „První várka se mi připálila, i když mi Mirka asistovala. Soutěžily jsme, kdo vyhraje, jestli já, nebo trouba, a vyhrála trouba. Ale pokračovaly jsme, a dopadlo to už líp,“ popsala nám své zkušenosti sympatická blondýnka, která skončila ve VyVolených na druhém místě.

To ji ovšem nepřipravilo o dobrou náladu a v závěru roku je příjemně naladěná. „Vánoce trávíme vždycky spolu. Nejdřív slavíme každá zvlášť se svojí rodinou a pak ještě večer přijede jedna z nás k té druhé. Je to už taková tradice. Letos to budu nejspíš já a dorazím za Mirčinou rodinou,“ těší se Pavlína, která se svou partnerkou vysílá v rádiu, vyhlíží další pracovní nabídky a na 18. leden chystá překvapení pro fanoušky VyVolených.

Reklama

Další články

Načítám