Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Zpěvačka a herečka Dáda Patrasová (67) za poslední rok výrazně zhubla. Držela dietu a dostala dolů skoro patnáct kilogramů. Může si tak dovolit krátké sukně, postavu má na svůj věk přímo skvělou.

A dokonce lepší než její osmnáctiletá dcera Anička. Jaké bylo překvapení, když obě zapózovaly fotografovi, že Dáda měla o něco štíhlejší nožky. Anička za poslední roky prokoukla, z ošklivého kačátka se stala půvabná dáma, ale ještě by to přeci jen chtělo zapracovat na postavě.

Celá rodina se sešla v novém zábavném pořadu Felixe Slováčka a jeho Big Bandu. Krátce před Vánocemi také prozradili, jaký nejkrásnější dárek našli pod stromečkem. Aničku loni příjemně překvapilo, že dostala dlouho toužebně očekávaný foťák, Dáda Patrasová byla nadšená z dárku k osmnáctinám. „Našla jsem mezi dárky štěňátko maltézského pinče, které se jmenovalo Ariana. To mne tehdy opravdu vykolejilo,“ zavzpomínala s úsměvem Patrasová.

Felix Slováček se dlouze zamyslel, pak zavrtěl hlavou a sdělil, že dárků dostal dost, ale na žádný, z něhož by byl „štajf“, si nevzpomíná. Zato měl jasno v tom, co by od Ježíška chtěl letos. „Aby mi ubral dvacet let. A když ne zrovna dvacet, tak o něco míň, ale v každém případě, aby pár let umazal. Bohužel, to je jen nesplnitelné přání,“ dodal Felix Slováček.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám