Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Moderátorka Lucie Borhyová (46) se poprvé objevila na veřejnosti poté, co s přítelem, nováckým sporťákem Michalem Hrdličkou, v listopadu oznámili, že se těší na prvního společného potomka. Borhyová by měla rodit v první polovině příštího roku.

Pár si nenechal ujít vánoční koncert velkého kamaráda moderátorky, operního pěvce Štěfana Margity, ve Státní opeře. Lucie se zřejmě snaží, aby si miminko už v bříšku užívalo kvalitní hudbu. Borhyová také Margitovi poprvé představila svého snoubence, který jí před jeho zraky hladil něžně bříško.

Margita Lucii a Michala posadil na jeviště k VIP stolkům, kde byli umístěni jen ti nejbližší. A dokonce nenarozenému miminku popřál písní vše nejlepší a došlo i na přípitek. Lucie jako správná nastávající maminka ale sklenku šampaňského odmítla a připila si vodou.

Krásná Lucie se už pěkně zakulacuje a těhotenství jí neuvěřitelně sluší. Moderátorka září štěstím a už zanedlouho se stane paní Hrdličkovou. Se snoubencem prozradili, že kvůli miminku se termín plánované svatby změní a Borhyová bude vdaná ještě před narozením dítěte, jehož pohlaví pár zatím tají.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám