Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Umění flirtovat s diváky, aniž se na některého soustředí, je vlastní modelce Simoně Dvořákové, finalistce nadcházejí České Miss. Když vyšla na molo, kde předváděla nejen zimní kousky, ale i plavky, každý měl pocit, že úsměvy jsou věnovány právě jemu.

Simona si zatím neuvědomuje, že by jí účast ve finále nějak měnila život. "Jen mi přibylo žádostí o přátelství na Facebooku, jinak ale nic nepozoruji," míní. Prozatím byl modeling pro Simonu jen okrajovou záležitostí, teď se to ale změní.

"Jsem na devadesát devět procent studentka a pak až modelka a taky lyžařská instruktorka," prozradila Dvořáková, která v zimě tráví téměř každý víkend ve Špindlerově Mlýně. "Máme tady s přítelem byt a já hory opravdu miluju," upřesnila.

A myslí si, že jí to s Tomášem Topolánkem, s nímž chodí už dva roky, vydrží? "Vydrží nám to určitě dlouho. Nechci se srovnávat s jinými modelkami, které říkaly totéž a pak jim vztahy zkrachovaly. Já jsem totiž upřímná," uzavřela Dvořáková.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám