Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Ani Simona Krainová (51) nemohla chybět na otevření lyžařské sezóny ve Špindlerově Mlýně. S manželem Karlem Vágnerem ale přijeli jen na otočku, protože byla kmotrou nového obchodu s oblečením na lyže a na hory obecně.

"Osobně nic drahého ani nápadného na lyže nevyhledávám. Raději jsem za šedivou myšku. Lyžuju totiž příšerně a nechci na sebe zbytečně upoutávat pozornost," přiznala modelka, která momentálně lyžování vypustila a na lyžičky nestaví ani svoje dva syny.

"Oni jsou na to ještě malí a já je zase nechci připravit o maminku, protože bych určitě skončila s nějakým úrazem," míní Simona, podle níž jsou zimní Špindl a letní karlovarský festival podobnou lokalitou, co se "masírky" v drahých modelech týče.

"Už chybí jen to, aby se dal i párek v rohlíku zaplatit zlatou kartou, abyste ukázali, že na to máte," žertovala Simona, která ani nevěděla, kolik stojí model, který na opening obchodu oblékla. "Určitě to bude drahé," domnívala se.

Ale když jsme zjišťovali cenu, tak to na místní poměry zas tak drahé nebylo. Kalhoty byly za pouhých osm tisíc korun a něco, bundička za šestadvacet a chlupaté fialové boty vyšly na deset tisíc korun, takže i s čepicí byste si něco podobného pořídili za necelých padesát tisíc. To jde, ne?

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám