Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Moderátorka Michaela Ochotská (39) zbožňuje vánoční svátky, a tak se i ona pustila do pečení vánočního cukroví, do kterého zapojila i svého přítele, tenistu Lukáše Rosola. Jak to tak vypadá, má to Míša doma pěkně zařízené. Moderátorka se na sociální síti pochlubila tím, jak její miláček pomáhá s přípravou lineckého.

„Ještě poslední linecké slepit a máme hotovo,“ napsala Míša pod fotku Rosola v plném pracovním nasazení. Ochotská se naopak s vervou sobě vlastní pustila do výroby rumových kuliček. A nejednalo se o jen tak obyčejné kuličky. Namísto klasického českého rumu za pár korun totiž sličná blondýnka dává jako přísadu do kuliček pravý karibský rum. A ten, který kráska používá, rozhodně nepatří k těm nejlevnějším.

„Tyhle rumové kuličky u nás mají vždy obrovský úspěch,“ pochlubila se Míša s tím, že se ráda o své recepty podělí se svými fanoušky. Milovnice luxusu má doma zkrátka luxusní i cukroví.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám