Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Moderátorka a modelka Iva Kubelková (46) patřila k nejpůvabnějším tvářím slavnostního otevření nové módní prodejny v centru Prahy.

Akci si nenechaly ujít ani herečka Simona Stašová (69) s moderátorkou Jolanou Voldánovou (55), které si v obchodu vybraly a hned vyzkoušely navlas stejné outfity. Oblečky s leopardím vzorem se obě šarmantní dámy pochlubily nejen Ivě Kubelkové, ale i zpěvačce Martě Jandové (50), jež vyrazila na nákupy v pauze mezi kojením dcery Marušky.

Jandová se díky kojení může pochlubit vskutku bujnými ňadry, které nedávno rozhoupala na charitativním koncertě Kapky naděje. Zpěvačka moc dobře ví, že by v oblečku s výstřihem působila hodně vyzývavě, a tak ji s odhaleným dekoltem zřejmě hodně dlouho neuvidíme. Ovšem i z vlněného svetříku, který Marta oblékla, bylo jasně patrné, jak je po porodu Marušky hojně obdařena. Přesvědčit se o tom můžete v naší fotogalerii.

Reklama

Další články

Načítám