Hlavní obsah
Komerční článek
Článek

Také si nyní lámete hlavu s tím, co koupit svým nejbližším k Vánocům a nejste si jistí, jak to celé dopadne? Jestli budou nadšení, nebo naopak zklamaní? Připusťme si, dnes je výběr v záplavě možných dárků často umění, aby byl ten druhý potěšen. Pro ty, jimž chybí inspirace, jsme připravili výběr těch největších hitů originálních a technických vychytávek, kterými vaše nejbližší zaručeně oslníte!

Retro strojek na popcorn. Vyrobte si oblíbenou pochoutku v pohodlí domova!

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Rádi si vychutnáváte popcorn v kině či na pouti? Nyní již nemusíte nikam chodit a můžete si vyrobit popcorn přímo doma s pomocí stylového strojku na popcorn. Strojek na popcorn má retro podobu pouťového stánku, je vhodný do domácnosti, na jakoukoliv párty, na ven, nebo třeba do kanceláře. Navíc tento strojek nepoužívá olej, popcorn se vytváří pomocí cirkulace horkého vzduchu.

Budík Jumpy. Pro vypnutí zvonění jej musíte nejdříve chytnout!

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Jumpy je krásný designový budík, který plní všechny klasické funkce budíku. Až přijde čas vstávání, Jumpy vybuchne. Jeho extrémně otravný zvuk zaručuje, že ho nebudete chtít poslouchat déle než pár vteřin. Navíc k tomu ještě začne Jumpy skákat všude kolem místa, kde jste ho měli položený, a nic ho nezastaví, dokud ho nechytnete a nevypnete. S tímto budíkem se vám již nestane, že zaspíte!

Špionážní helikoptéra s kamerou za akční cenu 999 Kč! Pořiďte si video z vašeho letu!

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Pokud hledáte helikoptéru, která má ještě něco navíc, jste na správném místě! Máme pro vás Špionážní helikoptéru s kamerou. Tato Špionážní helikoptéra vám dovolí zaznamenat celý váš let pomocí videa nebo fotografií. Je snadno ovladatelná, takže s trochou cviku budete schopni létat i v relativně malém prostoru. Bateriový modul součástí balení včetně nabíjecího kabelu do USB.

Retro výrobník cukrové vaty. Připravte si sladkou pochoutku a vzpomínejte na staré časy!

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Rádi se vracíte myšlenkami do dětství? Milujete vzpomínky na poutě s věčně zapatlanýma rukama od cukrové vaty? Nyní nemusíte jen vzpomínat! A nemusíte ani na pouť! Udělejte si sladkou pochoutku v pohodlí domova. Fantastický doplněk jakékoliv párty, vhodný pro všechny věkové kategorie – Retro výrobník cukrové vaty, vyrobí dobrotu jednoduše a za několik minut. Obsluhu zvládne opravdu každý!

Hrnek I`m the daddy. Ukaž všem, kdo je tady šéf!

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Perfektní způsob, jak ukázat všem, kdo je tady šéf, je pořídit si gigantický hrnek s nápisem I`m the daddy a respekt bude váš. Obrovský bílý keramický hrnek pojme až 800 ml nápoje. Perfektní pro všechny druhy teplých nápojů, jako je káva, čaj nebo horká čokoláda. Perfektní dárek pro všechny muže.

Další články

Načítám